Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Sultana Art Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cursuri de pictura, ceramica si colage - copii
40 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Atelierul de creatie Sultana organizeaza CURSURI DE PICTURA, CERAMICA SI COLAGE, pentru copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani. Prima grupa va incepe cursurile pe data de 28 septembrie 2009.
Inscrierile se fac la Atelierul de Creatie Sultana situat in Calea Grivitei nr 403, bloc R, scara B, subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti.

Cursurile de “Pictura, ceramică şi colage” din cadrul Atelierului de creaţie Sultana dau frâu liber imaginaţiei copiilor! Părinţii si copiii vor găsi la Atelier o atmosfera de lucru creatoare si plina de voie buna. Cultivându-le gustul pentru frumos, profesorii Atelierului ii vor initia pe cei mici in tainele unor tehnici diverse de pictura, grafica, desen, ceramica si colage!

“Daca ai aripi să zbori /Căci dacă le pierzi cobori!” – spunea Nichita Stănescu în versurile sale.
Costul unui curs ce cuprinde 12 sedinte este de 475 lei.Grupele vor fi formate din cel mult 6 cursanti, frecventa 1 sedinta/saptamana. Pentru copiii la care programul orar scolar se va desfasura dupa amiaza, se va forma o grupa in una din zilele mai sus mentionate, in care sedintele vor avea loc intre 11 – 12.30.

Grupa de copii 1: cursurile vor incepe in data de 28 septembrie, in fiecare zi de luni, de la ora 17 pana la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.
Grupa de copii 2: cursurile vor incepe in data de 30 septembrie, in fiecare zi de miercuri, de la ora 17 pana la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.
Grupa de copii 3: cursurile vor incepe pe data de 2 octombrie, in fiecare zi de vineri, de la 17 la 18.30. Cursul cuprinde 12 sedinte.

Cei mici şi cei mari trebuie doar să ne onoreze cu prezenţa. Materialele de lucru sunt asigurate de noi. Ţinuta obligatorie este una lejeră şi comodă. Şedinţa durează o oră şi jumătate. La sfârşitul cursului, absolvenţii vor primi o diploma de Pictor Amator, neavizată de Ministerul Educaţiei. Totodata cursanţii noştrii vor beneficia de o expoziţie de grup pe perioada unei săptămâni.

Cei care doresc să continue cursurile vor avea o nouă programă care va cuprinde aprofundarea tehnicilor deja predate, iniţierea în noi tehnici de pictură, modelaj, desen, grafică, precum şi activităţi practice creative şi distractive - crearea unor obiecte decorative din materiale inedite.
Echipa Sultana împreuna cu pedagogii ei vă aşteaptă cu mare drag să formăm o echipă mai mare, cu mici pictori aspiranţi!

Pentru orice alte informaţii şi detalii contactaţi-ne şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil! Programul nostru este de luni până vineri între orele 11 – 19 si sâmbătă între orele 10 – 14.
Vă aşteptăm să formăm o echipă mare formata din mici pictori aspiranţi!
Adresa: Calea Grivitei nr 403, bloc R, scara B, subsol (intrarea prin spatele blocului), sector 1, Bucuresti.

Ne gasiti aici http://www.bizoo.ro
/map_location.php?user_id=377990

Telefoane:

021/6681822 – Sultana Art
0723339352 - Rodica Sultana
0724044624 - Constantin Sultana

Detalii pe blogul nostru : http://sultana-art.blogspot.com/
Din Gura in Gura